WEEK ZONDER NAAM CURAÇAO 2024

De Week Zonder Naam bestaat al jaren bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) en is een succesvol concept. Studenten van allerlei opleidingen werken deze week met elkaar samen. In die week gaan alle 1e jaars studenten van alle HKU Theateropleidingen en studenten van Musician 3.0 van het Conservatorium Utrecht presentaties met elkaar maken. Ze doen dit vanuit een thema dat tot het laatste moment geheim blijft! Alle studenten zijn verantwoordelijk voor het idee tot uitvoering. De studenten worden begeleid en ondersteund door een team van coaches, theatermakers en werkplaatsmedewerkers.

Sinds januari 2020 heeft Drazans samen met HKU Theater ook ‘De Week Zonder Naam’ op Curaçao uitgevoerd, gelijktijdig met de week in Utrecht.
Talentvolle jongeren vanuit verschillende disciplines werken één week samen met elkaar om tot een performance te komen. Elk jaar start deze week met een Kick Off dag waarin het thema wordt onthuld door lokale experts of kunstenaars. Vanuit hun rol, beroep of ervaring inspireren ze de jongeren en informeren hen rondom dit thema.
Vervolgens gaan de jongeren in verschillende groepen aan de slag en werken zij in één week toe naar een interdisciplinaire performance. Zij worden begeleid door lokale coaches met ruime ervaring in (street)art, theater, muziek, dans of spoken word.

In januari 2024 is de VIJFDE Curaçaosche editie van de Week Zonder Naam!

Van zondag 21 januari t/m zaterdag 27 januari 2024 zullen getalenteerde jongeren van verschillende disciplines (theater, dans, circus, visual art, muziek en spoken word) performances gaan maken. Aan het eind van de week is de performance voor publiek!

Wil jij meedoen?
Of ken je iemand die mee wil doen?

Bel: 560 5656
Mail: info@drazans.com