Sponsors

SPONSOR DRAZANS

KIND SPONSOR

Sinds 2010 heeft Drazans een actieve focus op kinderen uit kansarme wijken. Toneel spelen, dansen en zingen zorgen voor sociaal emotionele ontwikkeling van mensen. Juist bij de jeugd – de toekomst van het eiland- is het belangrijk dat zij zich op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Deze kinderen krijgen niet vanzelfsprekend de kans om in aanraking te komen met kunst. Hierdoor missen zij de mogelijkheid om zich persoonlijk of sociaal verder te ontwikkelen, terwijl dit juist van groot belang is.

Om de kinderen van het eiland wereldburgers te maken, is het nodig om hen handvatten te bieden!
Drazans gaat naar deze scholen toe om lessen te geven en voorstellingen te maken met deze kinderen. Bepaalde kinderen worden door onze vakdocenten opgemerkt tijdens deze lessen in de wijken. Zij vallen op door hun talent of sterke motivatie voor dans of toneel. Graag bieden we deze kinderen een lesplaats aan op onze school in Pietermaai.

Met financiële steun van Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied kunnen wij jaarlijks ongeveer 20 kinderen en jongeren een lesplek aanbieden. Zij sponsoren maximaal 3 lesperiodes het lesgeld van deze leerlingen. De groep kinderen en jongeren die daarna op les blijft, groeit gestaag. Deze lesplekken worden mogelijk gemaakt door prive- en bedrijfssponsoren, zoals S8-architects en Intertrust. en Itman.

WORD KINDSPONSOR

Elk jaar zoekt Drazans voor deze kinderen ‘kindsponsoren’!

Een ‘kinds sponsor’ maakt het één kind of jongere mogelijk om een jaar lang les te hebben op Drazans en mee te doen aan de voorstellingen.
Voor 800 Naf per jaar steunt u een kind bij Drazans. Hiermee wordt het lesgeld gedekt voor een heel jaar.
Daarnaast wordt hiermee vervoer en de aankoop van een kostuum betaald en wordt er ontbijt of lunch verzorgd op voorstellingsdagen voor dit kind.

Vanzelfsprekend wordt u uitgenodigd bij de jaarlijkse voorstellingen en komt uw bedrijfslogo op de poster!

Wilt u als bedrijf of als particulier kindsponsor worden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen?
Neem graag contact op met maaike@drazans.com