E MISTERIO DI BOLO

Op zondag 22 mei sluit Jeugdtheaterschool Drazans haar lesseizoen af met de voorstelling ‘E misterio di bolo’. Deze laatste voorstelling van het theaterseizoen belooft een mysterieus verhaal te worden voor kinderen én volwassenen. De voorstelling wordt gespeeld door alle leerlingen van Drazans van 4 t/m 17 jaar die dit jaar les hebben gevolgd bij de jeugdtheaterschool. De teksten worden meertalig gespeeld en de kostuums en het decor versterken het fantasierijke verhaal over de verjaardagstaart…..

Drazans wordt 18 jaar. Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is Drazans! De vrienden hebben alles geregeld: slingers, ballonnen en de leukste mensen van Curaçao zijn uitgenodigd. Maar waar is eigenlijk de taart?
De vrienden schakelen het Ministerio di bolo in. Wie heeft de taart stiekem opgegeten of misschien zelfs gestolen? Was het de bakker zelf of zijn het misschien toch die onheilspellende figuren uit de toekomst?

Eindelijk na twee jaar mogen de kinderen en jongeren die lessen hebben gevolgd bij de jeugdtheaterschool weer een gezamenlijke voorstelling spelen. De afgelopen weken hebben alle lessen in het teken gestaan van deze eindpresentatie. De jonge acteurs van Drazans zullen het verhaal spelen in het Nederlands, Papiaments en het Engels. De grote gymzaal van Pietermaai Art Space (PAS) wordt omgebouwd tot een heuse feestlocatie voor dit feestje van Drazans.

Zou de taart echt verdwenen zijn? Of kunnen we toch nog een stukje proeven…

Voorstellingen zijn te zien op zondag 22 mei om 15:00 uur en17:00 uur, bij de leslocatie van Drazans.
Pietermaai Art Space, Kaya Jonge Wacht 8.
Kaartjes: Naf 15.= te koop bij Drazans, Van den Tweel Zeelandia & Jan Thiel