Talentenklas

TALENTENKLAS

Junior Talentenklas

Heb jij talent, een goede dosis motivatie, barst jij van het enthousiasme en kan je maar niet genoeg krijgen van theater? Dan is de junior talentenklas echt iets voor jou!

Deze klas volg je naast je reguliere les; je wordt hiervoor uitgekozen door je theaterdocent, maar wil je het heel graag en denk je dat je het kan, laat het ons dan ook weten!
In deze juniorklas staat acteren en theater maken centraal. Wat voor soorten manieren van spelen zijn er? Wat is dramaturgie? Hoe speel je gelaagd? Nieuwe uitdagingen voor ambitieuze spelers.

Tijdens de Junior Talentenklas:
- Zul je ontdekken wat de talentenklas is en weten of dit in de toekomst iets voor jou is
- Zul je veel meer verdieping hebben in je spel
- Word je meer gevorderd in je maak kwaliteiten, ken je meer begrippen en heb je je kennis omtrent het vak theater uitgebreid
- Leer je kijken naar je eigen en elkaars spel
- Schitter je in een presentatie met je eigen juniorklas

Theater Talentenklas

Deze les is speciaal voor jongeren van 16+ met spelervaring en talent, die op zoek zijn naar uitdaging. Als je een ambitie hebt om verder te gaan met het vak theater kan de talentklas een springplank zijn naar een theatervakopleiding.

In de talentenklas zul je getraind worden door je hoofddocent én verschillende professionals op diverse gebieden van theater. Naast het verdiepen en verbeteren van de spel- en maaktechniek, werken we ook toe naar een eigen en gezamenlijke performance.

Om deel te nemen aan de Talentenklas moet je eerst een succesvolle auditie doen. Omdat deze les een stuk verdiepender is dan een reguliere toneelklas zijn aanwezigheid en doorzettingsvermogen noodzakelijk bij het volgen van deze les!

Extra's speciaal voor de Talentenklas:
- Je neemt deel aan diverse projecten zoals Week Zonder Naam Curaçao i.s.m. HKU Theater en bijzondere Masterclasses.
- Er zijn informatiemomenten voor studenten en ouders over studiemogelijkheden en begeleiding bij het doen van audities.